Her zaman geniş ve derin bir tencere kullanmakta fayda vardır.
Makarna pişirmede en ideal oran 5 litre suya 1 paket (500 gram) makarna ve 50 gram tuzdur.
Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın. Tuz eridikten sonra makarnayı ekleyin.
Makarnayı ekledikten sonra ateşi yeniden açın. Karıştırmak için herzaman tahta kaşık kullanmanızı öneririz.
Pişirme işlemine tencerenin kapağını kapatmadan devam edin. İdeal pişirme süresi paketinin üzerinde yazar.
Makarna piştikten sonra süzme aşamasında buhardan haşlanmamak ve süzeği göreilmek için tencereye 1 bardak soğuk su döktükten sonra süzeğe boşaltın.Sosunuzun tipine ve sunuş tekniğinize göre sos ile karıştırıp servis edin.
Makarna pişirmede en ideal oran 5 litre suya 1 paket (500 gram) makarna ve 50 gram tuzdur.
Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın. Tuz eridikten sonra makarnayı ekleyin.
Makarnayı ekledikten sonra ateşi yeniden açın. Karıştırmak için herzaman tahta kaşık kullanmanızı öneririz.
Pişirme işlemine tencerenin kapağını kapatmadan devam edin. İdeal pişirme süresi paketinin üzerinde yazar.
Makarna piştikten sonra süzme aşamasında buhardan haşlanmamak ve süzeği göreilmek için tencereye 1 bardak soğuk su döktükten sonra süzeğe boşaltın.Sosunuzun tipine ve sunuş tekniğinize göre sos ile karıştırıp servis edin.
evvela mahsus selam eder ve derm ki; alternatif bir makarna pişirme tarifim var şahsınıza iletmek isterim fekat başvuru şartlarınızı ve evrakları bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. hürmetler eefendim.
YanıtlaSilAlternatiflere her zaman açıgız efendim. Siz tarifinizi anlatın başvuruya gerek yok.
YanıtlaSilSayın Sema hanımın öğrettiği kavruk makarnayı domatesli yapıp sarımsaklı sos yardımıyla tüketmesi güzel oluyor.
YanıtlaSil:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
ne demek kavruk makarna
YanıtlaSiltarif verecekseniz adam gibi verin
kardeşim