Ana içeriğe atla

SELAM

    Ben Tuğba'nın nişanlısı MeMo, biricik nişanlım beni buralarda bıraktı Sarımsaklı'ya gitti :( :( şimdiden özledim (2. gün bugün) orada internetide yok bari bir iki satır ben saçmalayayım gelince o gene makul ve mantıklı yazılar ile durumu toparlar sanırım.
    Tuğba'yı Blog oluşturması için ben zorladım. oluşturduktan sonra da uzun süre bişey yazdıramadım. sonra ne olduysa bi yerlerden bi aydınlanma mı oldu bilmiyorum bi anda blogger oldu çıktı. şimdi rating olarak bana fark atıyor.
    Ama güzel sayfa yapıyor yani. Yakında blog yarışmasına da katılacakmış. orada da oy vereceğim kendisine ama kesinlikle sayfasını beğendiğimden. Son haftalarda evde boş vakti oldukça Photoshop çalışan bitanem,yakında burada çok sağlam fotoğraf çalışmalarıda gösterecek.
    Neyse Sayfa izleyicilerine iyi sörfler diliyorum ve Tuğba'mı çook seviyorumm.
     Hoşçakalın.

Not: biir haftadır Serdar ÖZKAN Kayıp gül'ü okuyorum kesinlikle tavsiye ederim... (arada belirteyim dedim)

Yorumlar

  1. Canım isimleri bile güzel ya sarımsaklı. Deli diyebilirsin ama ben çok özleyince isimlerini sırayla sayıyorum. Ören, Ayvalık, Akçay... şeklinde vallahi içime bahar geliyor.

    İyikide yazmaya devam etmişsin. Vesile olduğu için kendisine teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. :) seni tanıdığım için memnun oldum :) allahın izni ile bir an önce kavuşursunuz inşallahh...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Gelir gelmez bilgisayara sarıldım hemen katkılarından dolayı Sayın MEMO'ya teşekkür ediyorum. Ve hemen bir dönüş yazısı hazırlamaya koyuluyorum tekrar görüşmek üzere.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluten Nedir? Nelerde Bulunur? Ve Dahası...

Alıntı Gluten,buğday içerisinde yeralan ve un öz değerlerini en fazla içeren protein grubudur. Unun içerisinde Yas gluten değeri 28-32 arası ideal olup eksikliği durumunda iyi buğday ile karıştırılarak veya kuru gluten ilavesi ile istenen değerlere ulaşılabilir. Kuru gluten, buğday nişastası üreticilerinin yakın geçmişe kadar teknoloji yetersizliğinden dolayı elde edilmesi zor olan ancak bugün Un sanayi, dayanıklı unlu mamuller, ve balık yemi başta olmak üzere yem sanayinde kullanılan bir sanayi hammaddesi haline gelmiştir. Yem sanayindeki kullanımı özellikle balık yavru yemlerinde 2 mm nin altında yer alan extruder ürünlerinin imalinde avantaj sağlamaktadır. Son yıllarda birçok yem üreticisi tarafından tercih edilmektedir. Kullanımının sınırlı veya kontrollu olması gerekliliği Çölyak hastalığının bu protein grubuna karşı hassasiyetinden kaynaklanmaktadır. Batı ülkelerinde hazır gıdalarda, içindekiler listesinde belirtilmesi gereken belli bir oranın üzerinde risk taşıyan alerjenlerin baş…

Hoşgeldiniz

Selam dostlar, hepinize iyi geceler.

Bu günün ilk saatlerinden sizlere sesleniyorum.

Uzun zamandır sizler için yayın hazırlamıyordum. Bu sezon  benim için oldukça yoğun bir sezondu.
Neredeyse bir sene olmuş bilgisayarın başına oturup şöyle uzun uzun sizlere yaptıklarımı anlatmayalı, kendimi unutturmuşum!...

Neler yaptım, neler gördüm, neler öğrendim, hepsini sizlerle paylaşacağım. Her şey sırasıyla haydi bakalım.

En son sizlere yaptığım duvar panosundan burada bahsetmişim, bitmiş halini göstermek nasip olmadı. İlk önce onu tanıştırayım sizlere;





Bundan sonra diğer gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Beni izlemeye devam eder misiniz?

İşte bu da benim..................

Mangalda Tavuk Ciğeri

Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar.

İnternette aradığınız zaman çoğu tarifte ciğeri sote olarak yaparlar. Ben daha önce hiç tavuk ciğeri alıp yapmayı denemedim ve aslına bakarsanız hiç tavuk ciğeri yememiştim. Marketlerde hazır paketlerde satılan tavuk ciğerinden bi paket alıp denemek istedim ama sote olarak yapmaktan bahsetmiyorum. Acaba dedim bunun mangalda pişeni nasıl olur?

Denedim oldu....


Marketten aldığınız tavuk ciğerin içinden yürekleri de çıkıyor. Ciğerleri kuş başı doğrayıp güzelce yıkadıktan sonra biraz kekik ve kimyonla karıştırdıktan sonra kenara bırakıyoruz. Ben ciğerlerin bir kısmını sote için ayırdım. Sotelik olanların üzerine biraz kekik ve unlayıp kenara koyuyoruz. 






Soğanları ince kıyıp tuzlayıp elimizle ovalayıp dinlenmeye bırakıyoruz. 


2-3 orta boy patatesin kabuklarını soyup 4 e bölüp düdüklü tencere içerisinde suya atıyoruz. Üzerine biraz tuz, kekik ve 2-3 kaşık zeytinyağı ekleyip kapağını kapatıyoruz. 


Diğer tarafta ev yapımı gün hamuru makarna haşlıyoruz. Pişen pat…