Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar. İnternette aradığınız zaman çoğu tarifte ciğeri sote olarak yaparlar. Ben daha önce hiç tavuk ciğeri alıp yapmayı denemedim ve aslına bakarsanız hiç tavuk ciğeri yememiştim. Marketlerde hazır paketlerde satılan tavuk ciğerinden bi paket alıp denemek istedim ama sote olarak yapmaktan bahsetmiyorum. Acaba dedim bunun mangalda pişeni nasıl olur? Denedim oldu.... Marketten aldığınız tavuk ciğerin içinden yürekleri de çıkıyor. Ciğerleri kuş başı doğrayıp güzelce yıkadıktan sonra biraz kekik ve kimyonla karıştırdıktan sonra kenara bırakıyoruz. Ben ciğerlerin bir kısmını sote için ayırdım. Sotelik olanların üzerine biraz kekik ve unlayıp kenara koyuyoruz. Soğanları ince kıyıp tuzlayıp elimizle ovalayıp dinlenmeye bırakıyoruz. 2-3 orta boy patatesin kabuklarını soyup 4 e bölüp düdüklü tencere içerisinde suya atıyoruz. Üzerine biraz tuz, kekik ve 2-3 kaşık zeytinyağı ekleyip kapağını kapatıyoruz. Diğer tarafta ev yapımı gün hamuru makarna haşlıyoruz. Pişe
Cok guzelmis ayakkabilar sende iyi bak mutlaka =)
YanıtlaSilMutlaka, teşekkürler.
YanıtlaSilvalla bunlar şimdi de moda ve dünya paraya satıyorlar.. elinde bir hazine var güle güle kullannn
YanıtlaSilCanım çok güzel bir ayakkabı bu. Bende Anneme gittikçe ne bulursam toprlıyorum. En son gittiğimde bende bir tane almıştım. Sende güle güle kullan canım güzel ayakkabılarını.
YanıtlaSilteşekkür ederim bunun gibi bir iki tane daha var zamanla onlara da el koyacağım inşallah. o zaman onları da paylaşırım.
YanıtlaSil:-))