Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar. İnternette aradığınız zaman çoğu tarifte ciğeri sote olarak yaparlar. Ben daha önce hiç tavuk ciğeri alıp yapmayı denemedim ve aslına bakarsanız hiç tavuk ciğeri yememiştim. Marketlerde hazır paketlerde satılan tavuk ciğerinden bi paket alıp denemek istedim ama sote olarak yapmaktan bahsetmiyorum. Acaba dedim bunun mangalda pişeni nasıl olur? Denedim oldu.... Marketten aldığınız tavuk ciğerin içinden yürekleri de çıkıyor. Ciğerleri kuş başı doğrayıp güzelce yıkadıktan sonra biraz kekik ve kimyonla karıştırdıktan sonra kenara bırakıyoruz. Ben ciğerlerin bir kısmını sote için ayırdım. Sotelik olanların üzerine biraz kekik ve unlayıp kenara koyuyoruz. Soğanları ince kıyıp tuzlayıp elimizle ovalayıp dinlenmeye bırakıyoruz. 2-3 orta boy patatesin kabuklarını soyup 4 e bölüp düdüklü tencere içerisinde suya atıyoruz. Üzerine biraz tuz, kekik ve 2-3 kaşık zeytinyağı ekleyip kapağını kapatıyoruz. Diğer tarafta ev yapımı gün hamuru makarna haşlıyoruz. Pişe
oww çok güzeller.
YanıtlaSilkumaş boyama mı üzerindeki desenler yoksa kumaşın kendi deseni mi?
ellerinize sağlık
Harika, kesinlikle her evde bulunmalı çok güzeller canım. Güle güle kullan.
YanıtlaSilBaşka bir kumaştan kesilip beyaz kumaş üzerine dikildi. Ama sanki kendi deseni gibi durdu.
YanıtlaSileline sağlık güle güle kullan şekerim
YanıtlaSilHarika olmuş torbalar, her evde bulunmalı gerçektende eline sağlık :)
YanıtlaSilçok teşekkür ederim tesettür aşktır.
YanıtlaSil:-))