Bu benim uydurduğum bir tarif, bakalım beğenecek misiniz?
Yaptığım irmik muhallebisinin yarısını tepsiye boşaltıp üzerine ufalanmış bisküvileri serpip üzerine kalan muhallebiyi döküyoruz. Nar döküyoruz, diğer tarafta nişastayla hazırladığımız pelteyi de döküyoruz ve dolaba koyuyoruz. 2-3 saat sonra çıkartıp servis yapabiliriz(Ben akşamdan yaptım sabaha kadar dolapta bekledi çok güzel oldu). Afiyet Olsun.
narlar şahane bir görüntü oluşturmuş
YanıtlaSilOf Tuğba ya, ne acımasız yiyecekler yapıyorsun. Hiç bakmıyorum, gözlerimi kapattım.
YanıtlaSilÇok titizsen kedi alma, çünkü tüylerinden raharsız olursun. Bizde tam tersi, kocam kedilerden tiksinirdi. Yavrudan büyütünce hastası oldu onların sıcak ve sokulgan hallerinin. Ama elinde tüy toplama rulosu ile geziyor, o başka. Sevgiler.
yetenek-sizin teşekkür ederim
YanıtlaSilneduk bu aralar elimde bir örgü var bitirmeye uğraşıyorum onu yayınlayana kadar yemeklerle doldu blogum :-)) En kısa zamanda örgülerle görüştüreceğim sizi o zaman kurtaracağım sizi bu acımasız yiyeceklerden :-))
Titizlikten değil de kanepenin koltuğun üzerinde gezinip tırmalamaları hoşuma gitmiyor. Bir de...bilmiyorum ki dediğim gibi karşıdan sevmek daha iyi.