İrmikli Muhallebi

04:02

           Bu benim uydurduğum bir tarif, bakalım beğenecek misiniz?





   Yaptığım irmik muhallebisinin yarısını tepsiye boşaltıp üzerine ufalanmış bisküvileri serpip üzerine kalan muhallebiyi döküyoruz. Nar döküyoruz, diğer tarafta nişastayla hazırladığımız pelteyi de döküyoruz ve dolaba koyuyoruz. 2-3 saat sonra çıkartıp servis yapabiliriz(Ben akşamdan yaptım sabaha kadar dolapta bekledi çok güzel oldu). Afiyet Olsun.

You Might Also Like

3 yorum

  1. narlar şahane bir görüntü oluşturmuş

    YanıtlaSil
  2. Of Tuğba ya, ne acımasız yiyecekler yapıyorsun. Hiç bakmıyorum, gözlerimi kapattım.
    Çok titizsen kedi alma, çünkü tüylerinden raharsız olursun. Bizde tam tersi, kocam kedilerden tiksinirdi. Yavrudan büyütünce hastası oldu onların sıcak ve sokulgan hallerinin. Ama elinde tüy toplama rulosu ile geziyor, o başka. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. yetenek-sizin teşekkür ederim

    neduk bu aralar elimde bir örgü var bitirmeye uğraşıyorum onu yayınlayana kadar yemeklerle doldu blogum :-)) En kısa zamanda örgülerle görüştüreceğim sizi o zaman kurtaracağım sizi bu acımasız yiyeceklerden :-))
    Titizlikten değil de kanepenin koltuğun üzerinde gezinip tırmalamaları hoşuma gitmiyor. Bir de...bilmiyorum ki dediğim gibi karşıdan sevmek daha iyi.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Albüm

Like us on Facebook

.