Ana içeriğe atla

29 Şubat Etkinliği Hakkında

    Selam arkadaşlarım, biliyorum bu çekiliş biraz aksaklıklarla sürdü başından beri pek fazla katılım da olmadı ama daha öncede söylediğim gibi bu benim ilk çekiliş denemem olduğu için kusuruma bakmayın. Bir de bu hafta yeni bir kursa da başladım o yüzden biraz vakit sıkıntısı yaşadım. Haftanın beş günü kurstayım. İki gün kırkyama'ya gidiyorum üç gün de tel kırma'ya, bu yüzden bi sıkışıklık oldu.

    Şimdi artık çekilişi kazanan arkadaşlarımı yayınlamaya gelsin sıra;



Nihale'yi kazanan birinci talihli arkadaşım http://banucabirseyler.blogspot.com/ 




Atkı'yı kazanan ikinci talihli arkadaşım http://tefafuk.blogspot.com/



Bere'yi kazanan üçüncü talihli arkadaşım http://kurumusguller.blogspot.com/


Adres bilgilerinizi mail'ime bekliyorum. 
Şimdiden güle güle kullanmanızı temenni ederim.


Diğer katılan arkadaşlarıma da bir şeyler verebilmeyi çok isterdim ama beni izlemeye devam edin yeni çekilişlerle tekrar aranızda olacağım. Bu haftayı bir atlatayım, ondan sonra kurs temposuna ayak uydurayım. Yorucu bir hafyaydı ve önümüzde ki hafta da böyle geçecek kısa sürede alışırım bu halime siz beni merak etmeyin. Beni izlemeye devam edin arkadaşlar. Kendinize çok çok iyi bakın.

Yorumlar

  1. mail adresini göremedim canım :( yazar mısın

    YanıtlaSil
  2. tugbaalbayrak10@hotmail.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluten Nedir? Nelerde Bulunur? Ve Dahası...

Alıntı Gluten,buğday içerisinde yeralan ve un öz değerlerini en fazla içeren protein grubudur. Unun içerisinde Yas gluten değeri 28-32 arası ideal olup eksikliği durumunda iyi buğday ile karıştırılarak veya kuru gluten ilavesi ile istenen değerlere ulaşılabilir. Kuru gluten, buğday nişastası üreticilerinin yakın geçmişe kadar teknoloji yetersizliğinden dolayı elde edilmesi zor olan ancak bugün Un sanayi, dayanıklı unlu mamuller, ve balık yemi başta olmak üzere yem sanayinde kullanılan bir sanayi hammaddesi haline gelmiştir. Yem sanayindeki kullanımı özellikle balık yavru yemlerinde 2 mm nin altında yer alan extruder ürünlerinin imalinde avantaj sağlamaktadır. Son yıllarda birçok yem üreticisi tarafından tercih edilmektedir. Kullanımının sınırlı veya kontrollu olması gerekliliği Çölyak hastalığının bu protein grubuna karşı hassasiyetinden kaynaklanmaktadır. Batı ülkelerinde hazır gıdalarda, içindekiler listesinde belirtilmesi gereken belli bir oranın üzerinde risk taşıyan alerjenlerin baş…

Hoşgeldiniz

Selam dostlar, hepinize iyi geceler.

Bu günün ilk saatlerinden sizlere sesleniyorum.

Uzun zamandır sizler için yayın hazırlamıyordum. Bu sezon  benim için oldukça yoğun bir sezondu.
Neredeyse bir sene olmuş bilgisayarın başına oturup şöyle uzun uzun sizlere yaptıklarımı anlatmayalı, kendimi unutturmuşum!...

Neler yaptım, neler gördüm, neler öğrendim, hepsini sizlerle paylaşacağım. Her şey sırasıyla haydi bakalım.

En son sizlere yaptığım duvar panosundan burada bahsetmişim, bitmiş halini göstermek nasip olmadı. İlk önce onu tanıştırayım sizlere;





Bundan sonra diğer gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Beni izlemeye devam eder misiniz?

İşte bu da benim..................

Mangalda Tavuk Ciğeri

Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar.

İnternette aradığınız zaman çoğu tarifte ciğeri sote olarak yaparlar. Ben daha önce hiç tavuk ciğeri alıp yapmayı denemedim ve aslına bakarsanız hiç tavuk ciğeri yememiştim. Marketlerde hazır paketlerde satılan tavuk ciğerinden bi paket alıp denemek istedim ama sote olarak yapmaktan bahsetmiyorum. Acaba dedim bunun mangalda pişeni nasıl olur?

Denedim oldu....


Marketten aldığınız tavuk ciğerin içinden yürekleri de çıkıyor. Ciğerleri kuş başı doğrayıp güzelce yıkadıktan sonra biraz kekik ve kimyonla karıştırdıktan sonra kenara bırakıyoruz. Ben ciğerlerin bir kısmını sote için ayırdım. Sotelik olanların üzerine biraz kekik ve unlayıp kenara koyuyoruz. 






Soğanları ince kıyıp tuzlayıp elimizle ovalayıp dinlenmeye bırakıyoruz. 


2-3 orta boy patatesin kabuklarını soyup 4 e bölüp düdüklü tencere içerisinde suya atıyoruz. Üzerine biraz tuz, kekik ve 2-3 kaşık zeytinyağı ekleyip kapağını kapatıyoruz. 


Diğer tarafta ev yapımı gün hamuru makarna haşlıyoruz. Pişen pat…