Ana içeriğe atla

Blog Sayfamı Takip Et Çekilişi

Blog sayfamı takip et çekilişi

Blog sayfamı takip et çekilişi 
Merhaba arkadaşlar, Blog Deposu'nda uzun zamandır etkinlik düzenlemiyorduk ve bunun için abartmıyorum onlarca mail aldım.

Bloglar birbirini kolayca takip edebilsinler diye bu çekilişi düzenlemeye karar verdim. Bu çekilişte ödül olarak, 1200'den fazla blog yazarının paylaşımda bulunduğu Blog Deposu Google plus topluluğumuzda, kazananlarının blog sayfalarına 6 ay boyunca direkt olarak link verilecektir. Bu çekilişi, katılan tüm adaylar arasından 9 blog kazanacaktır.

Çekilişi kim gerçekleştirecek?
Bu çekilişi alttaki video'dada gödüğünüz üzere daha öncede düzenleyen sevgili arkadaşım Ayşe gerçekleştirip, youtube hesabında yayına alacaktır.

Böylelikle hem takipçileriniz artmış olacak, hemde blog sayfalarınıza backlink almış olacaksınız.. Çekiliş, adaylar belirlendikten sonra gerçekleştirilecektir.

Çekilişe nasıl katılırım? 
Biliyorsunuz çekiliş için herhangi bir şart koşmuyorum, herzamanki gibi sadece bu yayını kendi sitenizde paylaştıktan sonra, paylaşım linkini alttaki yorum alanına bırakmanız yeterli olacaktır. Şimdiden herkese bol şans.. :) :)

Daha önceki çekiliş video'laından bir örnek.. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluten Nedir? Nelerde Bulunur? Ve Dahası...

Alıntı Gluten,buğday içerisinde yeralan ve un öz değerlerini en fazla içeren protein grubudur. Unun içerisinde Yas gluten değeri 28-32 arası ideal olup eksikliği durumunda iyi buğday ile karıştırılarak veya kuru gluten ilavesi ile istenen değerlere ulaşılabilir. Kuru gluten, buğday nişastası üreticilerinin yakın geçmişe kadar teknoloji yetersizliğinden dolayı elde edilmesi zor olan ancak bugün Un sanayi, dayanıklı unlu mamuller, ve balık yemi başta olmak üzere yem sanayinde kullanılan bir sanayi hammaddesi haline gelmiştir. Yem sanayindeki kullanımı özellikle balık yavru yemlerinde 2 mm nin altında yer alan extruder ürünlerinin imalinde avantaj sağlamaktadır. Son yıllarda birçok yem üreticisi tarafından tercih edilmektedir. Kullanımının sınırlı veya kontrollu olması gerekliliği Çölyak hastalığının bu protein grubuna karşı hassasiyetinden kaynaklanmaktadır. Batı ülkelerinde hazır gıdalarda, içindekiler listesinde belirtilmesi gereken belli bir oranın üzerinde risk taşıyan alerjenlerin baş…

Mangalda Tavuk Ciğeri

Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar.

İnternette aradığınız zaman çoğu tarifte ciğeri sote olarak yaparlar. Ben daha önce hiç tavuk ciğeri alıp yapmayı denemedim ve aslına bakarsanız hiç tavuk ciğeri yememiştim. Marketlerde hazır paketlerde satılan tavuk ciğerinden bi paket alıp denemek istedim ama sote olarak yapmaktan bahsetmiyorum. Acaba dedim bunun mangalda pişeni nasıl olur?

Denedim oldu....


Marketten aldığınız tavuk ciğerin içinden yürekleri de çıkıyor. Ciğerleri kuş başı doğrayıp güzelce yıkadıktan sonra biraz kekik ve kimyonla karıştırdıktan sonra kenara bırakıyoruz. Ben ciğerlerin bir kısmını sote için ayırdım. Sotelik olanların üzerine biraz kekik ve unlayıp kenara koyuyoruz. 






Soğanları ince kıyıp tuzlayıp elimizle ovalayıp dinlenmeye bırakıyoruz. 


2-3 orta boy patatesin kabuklarını soyup 4 e bölüp düdüklü tencere içerisinde suya atıyoruz. Üzerine biraz tuz, kekik ve 2-3 kaşık zeytinyağı ekleyip kapağını kapatıyoruz. 


Diğer tarafta ev yapımı gün hamuru makarna haşlıyoruz. Pişen pat…

Hoşgeldiniz

Selam dostlar, hepinize iyi geceler.

Bu günün ilk saatlerinden sizlere sesleniyorum.

Uzun zamandır sizler için yayın hazırlamıyordum. Bu sezon  benim için oldukça yoğun bir sezondu.
Neredeyse bir sene olmuş bilgisayarın başına oturup şöyle uzun uzun sizlere yaptıklarımı anlatmayalı, kendimi unutturmuşum!...

Neler yaptım, neler gördüm, neler öğrendim, hepsini sizlerle paylaşacağım. Her şey sırasıyla haydi bakalım.

En son sizlere yaptığım duvar panosundan burada bahsetmişim, bitmiş halini göstermek nasip olmadı. İlk önce onu tanıştırayım sizlere;





Bundan sonra diğer gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Beni izlemeye devam eder misiniz?

İşte bu da benim..................